Ma Agency

Ma Agency is de agent voor studenten van Mediacollege Amsterdam (Ma). Zakelijke begeleiding bij zelfstandige opdrachten die zij professioneel kunnen vervullen in het kader van hun opleiding.

Tevens bekend als proefagentschap voor studenten Filmacteur, de enige fulltime meerjarige (mbo-) opleiding in Nederland voor camera-acteren. 

Ma Agency faciliteert studenten met beroepservaring in de praktijk (BPV) door diverse opdrachtgevers en aanverwante opleidingen in de Nederlandse media industrie te voorzien van jonge talentvolle creatieven.

Ma investeert in producten ter promotie van de acteurs zoals het jaarlijkse eindproject, diverse korte films, een fotoshoot, een castingboek (FaceBoek Filmacteur) en contacten met de film- en tv-industrie.

Werkzaamheden die studenten via Ma Agency verrichten, worden gebruikt om aan het minimum aantal stagedagen (Beroeps Praktijk Vorming) te komen en aan te tonen dat zij de competenties (vaardigheden) beheersen die vereist zijn voor het behalen van hun examen (Proeve van Bekwaamheid) als “Filmacteur

Vul het onderstaande formulier in om een aanvraag te doen naar onze student-acteurs. Zij zijn beschikbaar voor Film, TV, Stem, E-video, Commercials en Trainingsacteren. Een theater-aanvraag past niet in het Curriculum.