Proefagent

Tijdens hun studie aan de opleiding Filmacteur werkt Ma Agency als een proefagent voor de acteurs. Dit gebeurt op non-profit basis vanuit een onderwijsbelang ter ondersteuning van de opleiding.

Opbrengsten worden geïnvesteerd in producten ter promotie van de acteurs zoals de jaarlijkse eindfilm, diverse korte films, een fotoshoot en contacten met de industrie evenals aanverwante opleidingen.

Ma Agency zorgt er voor dat studenten van Filmacteur ondersteund worden bij hun werkzaamheden als acteur. Hierdoor kan zowel acteur als opdrachtgever gebruik maken van de diensten van Ma Agency om dit op een professionele wijze te laten verlopen.

Werkzaamheden die studenten via Ma Agency verrichten, worden gebruikt om aan te tonen dat zij de competenties (vaardigheden) beheersen die vereist zijn voor het behalen van hun examen als ?“Filmacteur”.

Vul hier het webformulier in om een aanvraag te doen naar onze student-acteurs. Zij zijn beschikbaar voor Film, TV, Stem, E-video, Commercials en Trainingsacteren. Een theater-aanvraag past niet in het Curriculum.